Център за професионално обучение-„Делта -център за обучение „ЕООД участва в европейските програми към Оперативна програма Развитие на човешките ресурси.От 2007 г. провеждаме обучения с ваучери по програми „Аз мога “ и „Аз мога повече“.

Центърът разполага с отлична материална база- сградата , в която се помещава центърът в София е паметник на културата и е в непосредствена близост до Президенството и Министерски съвет.

Ние провеждаме обучението си по лицензирани от НАПОО учебни планове и програми , с изключително добре подготвени преподаватели, подходяща материална база и се опираме на нашия 20-годишен опит в провеждането на тези обучения.
Успешно приключилите обученията си по европейските програми с ваучери продължават контактите си с нас и нашите преподаватели.Нашата цел е всички наши курсисти-бивши, настоящи и бъдещи да повишават своите професионални умения и компетенции.

Обученията по програма „АЗ МОГА ПОВЕЧЕ“ се провеждат в удобно за курсистите време.Към всеки се прилага индивидуален подход и преподавателски умения,съобразно нивото на подготовка и компетентност на курсиста.Цялото обучение, както и всички учебни материали, се покриват от стойността на ваучера.